utikad@utikad.org.tr
+90 212 663 08 85 / +90 530 960 84 24
ENGLISH
ÜYE GİRİŞİ
MENÜ
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği
ENGLISH
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Temsil Haritası
Tüzük
UTİKAD Kuralları
UTİKAD Mesleki Etik Kuralları
Organizasyon Şeması
Kurumsal Sorumluluk
Faaliyet Raporları
UTİKAD ÜYELİK
Üyelik Başvurusu
Üyelik Kazanımları
Üye Listesi
İş Birlikleri
HİZMETLER
UTİKAD Yayınları
Ticari Belge ve Ürünler
Kütüphane
Emisyon Hesaplama
SEKTÖREL
Bilgi Bankası
Mevzuat
Duyurular
Haftalık Bültenler
Sektör Haberleri
Üye Firmaların İş İlanları
Etkinlikler
LOJİSTİK EĞİTİM
Lojistik Eğitim Takvimi
Mesleki Eğitim Seminerleri
Kuruma Özel Lojistik Eğitimleri
FIATA Diploma Eğitimi
MEDYA MERKEZİ
Basında UTIKAD
Basın Bültenleri
E-Bültenler
Fotoğraf Galerisi
Video Galerisi
İLETİŞİM
Anasayfa
/
Sektörel
/
Sektör Haberleri
/
Üye Şirketlerden
/
HUBTIC AVRUPA İÇİNDE BİR YILDA 15 ROTAYA ULAŞTI
HUBTIC AVRUPA İÇİNDE BİR YILDA 15 ROTAYA ULAŞTI
Yıl Seçiniz
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
11.09.2023
Dijital lojistik şirketi Hubtic, Türkiye’nin en büyük ihracat pazarı olan Avrupa’da faaliyet gösteren müşterileri için kıta içindeki rotalarda hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl Almanya-İtalya arasındaki tek rotada iki tırla hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, "Şu anda Almanya, Fransa, İsviçre, İtalya, Çekya, Macaristan ve Romanya olmak üzere 7 ülke arasındaki toplam 15 rotada, 60 tırla taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu rotaların haricinde Avrupa içindeki tüm rotalarda avantajlı fiyatlarla taşıma yapabilecek yetki ve kapasiteye sahibiz" dedi.
Uluslararası taşımacılık işlemlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlayan dijital lojistik şirketi Hubtic, Türkiye’nin toplam ihracatının yaklaşık yüzde 55’ini gerçekleştirdiği Avrupa pazarı için geçtiğimiz yıl önemli bir adım atarak kıta içi rotaları devreye almıştı. Almanya-İtalya arasındaki tek rotada toplam iki tırla taşımacılık hizmetine başlayan Hubtic, henüz bir yıl dolmadan 7 ülkede 15 rotaya ulaştı.
Abdullah Cansu: "fiyatla maliyetleri düşürüyoruz"
Müşterilerinin lojistik maliyetlerini düşürüp, karlılıklarını artırmaya odaklandıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, "Bu doğrultuda ülkemizin ihracatında ve ithalatında önemli yer tutan Avrupa’ya odaklanarak, geçen yıl Almanya ile İtalya arasındaki bir rotayı devreye aldık. Merkezimizin Almanya’da olması çok daha uygun fiyatlar almamız yönünde önemli avantajlar sağlıyor. Gerek maliyet avantajımız gerekse lojistik gücümüz ve yenilikçi çözümlerimiz sayesinde gübre, metal ve alüminyum sektörlerinde faaliyet gösteren Avrupa menşeli üç firmanın yıllık ihalesini almayı başardık. Bu üç firma için Almanya, Fransa, İsviçre, İtalya, Çekya, Macaristan ve Romanya olmak üzere 7 ülke arasındaki toplam 15 rotada toplam 60 tırla haftalık taşıma yapıyoruz. Sunduğumuz avantajlı fiyatlardan Türk müşterilerimiz de yararlanabilir. Öte yandan müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu rotaların haricinde Avrupa içindeki tüm rotalarda avantajlı fiyatlarla taşıma yapabilecek yetki ve kapasiteye sahibiz" dedi.
"Tüm taşımalar için anlık takip ve raporlama hizmeti sunuyoruz"
Uluslararası taşımalarda olduğu gibi kıta içi taşımalarda da yüklerin takibini sağladıklarını belirten Cansu şöyle devam etti; "Müşterilerimiz HubticTrack sistemimiz üzerinden yükleme noktasından boşaltma noktasına kadar taşımanın durumuyla ilgili tüm güncellemeleri görebiliyor, sürekli güncellenen harita üzerinden yükün konumunu kontrol edip kendi müşterileriyle de paylaşabiliyorlar. Ayrıca kilometre başına denk düşen harcama ve taşıma mesafeleri gibi detayları da kapsayan kapsamlı raporlama hizmetimizle operasyonların çok daha verimli bir şekilde yönetilmesini sağlıyoruz."
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Temsil Haritası
Faaliyet Raporları
Tüzük
UTİKAD Kuralları
UTİKAD Mesleki Etik Kuralları
Organizasyon Şeması
Kurumsal Sorumluluk
UTİKAD ÜYELİK
UTİKAD Üyelik Kazanımları
UTİKAD Üyelik Başvurusu
UTİKAD Üye Listesi
HİZMETLER
UTİKAD Yayınları
Ticari Belge ve Ürünler
Kütüphane
Emisyon Hesaplama
SEKTÖREL
Bilgi Bankası
Mevzuat
Duyurular
Haftalık Bültenler
Sektör Haberleri
Üye Firmaların İş İlanları
Etkinlikler
LOJİSTİK EĞİTİM
Lojistik Eğitim Takvimi
Mesleki Eğitim Seminerleri
Kuruma Özel Lojistik Eğitimleri
FIATA Diploma Eğitimi
MEDYA MERKEZİ
Basında UTIKAD
Basın Bültenler
E-Bültenler
Fotoğraf Galerisi
Video Galerisi
© Copyright 2022 UTIKAD
BİNT Ajans
© Copyright 2022 UTIKAD
BİNT Ajans